Sevgili öğrencilerimiz,

Üniversitemizde alınmakta olan hijyen tedbirlerine ek olarak, yoğun bir trafiğe sahip olan ÖİDB servislerinde yüz yüze iletişimi en aza indirmeyi amaçlıyoruz.

Bu çerçevede tranksript, öğrenci belgesi, kimlik ve ikinci nüsha diploma işlemleri için başvurular çevrim içi olarak yapılabilmektedir.

Ancak, kimlik ve ikinci nüsha diploma başvuruları çevrim içi olmasına rağmen, teslim işlemleri yüz yüze yapılmaktadır.

Bunlara ek olarak, YÖKSİS bilgi güncelleme talepleri web sayfamızda bulunan form üzerinden, eğitim doğrulama talepleri ise mail yoluyla iletilecektir.

ÖİDB ile ilgili konularda, aşağıdaki e-posta adresleri aracılığıyla bizlere ulaşabilir ve ilgili web sayfalarını takip ederek güncel bilgilere ulaşıp, gerekli doküman vs. başvurularını yapabilirsiniz.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Çevrimiçi (Online) Başvurular (Öğrenci Belgesi, Not Dökümü, Öğrenim Belgesi, Kayıt Sildirme)

Uluslararası Öğrenci Ofisi

Burs ve Yardım Ofisi