Printer Friendly, PDF & Email
Son Güncelleme:
13/09/2019 - 13:55

2019 - 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BURS BAŞVURULARI

2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı burs başvuruları başlayamıştır. Burs Takvimine buradan ulaşabilirsiniz.  Son başvuru tarihi 23 Eylül 2019'dur.

SEMA YAZAR GENÇLİK VAKFI BURS DUYURUSU

Sema Yazar Gençlik Vakfı burs başvuruları başlamıştır. Başvuru şartları ve başvuru formu için www.semayazar.org.tr adresini lütfen inceleyiniz.

VEHBİ KOÇ VAKFI BURS DUYURUSU

Vehbi Koç Vakfı burs başvuruları başlamıştır. Başvurular için www.vkv.org.tr adresini lütfen inceleyiniz. Son başvuru tarihi 30 Eylül 2019'dur.

TÜRK EĞİTİM VAKFI BURS DUYURUSU

Türk Eğitim Vakfı burs başvuruları başlamıştır. Başvurular için lütfen ilanı inceleyiniz. Son başvuru tarihi 22 Eylül 2019'dur.

TEKFEN VAKFI BURS DUYURUSU

Tekfen Vakfı burs başvuruları başlamıştır. Başvurular için www.tekfenburs.org adresini lütfen inceleyiniz. Son başvuru tarihi 22 Eylül 2019'dur.

YABANCI DİL ÖĞRETİM ASİSTANLIĞI BURSU

Yabancı Dil Öğretim Asistanlığı (FLTA) Programı, Amerika'daki üniversitelerde Türkçe dil eğitimi programlarında öğretim asistanı olarak ders vermeyi gerektirir.

Bursiyerler, aynı zamanda bulundukları üniversitelerde İngilizce Öğretim ve/veya Amerika Kültürü Çalışmaları ve başka alanlarda ders almaktadırlar.

Detaylı bilgi için www.fulbright.org.tr adresini inceleyiniz.

Son başvuru tarihi 16 Eylül 2019'dur.