Değerli Öğrencilerimiz,

Lisans eğitiminizden en yüksek düzeyde faydalanmanızı sağlamak, sizlerin iş hayatının beklentilerine yönelik farkındalığınızı artırmak, kariyer yolculuğunuz sırasında sizlere destek olacak birimlerimizi tanıtmak ve kişisel gelişiminize destek olmak amacıyla 1. Sınıf öğrencilerimize yönelik "Kariyer Planlama" dersi oluşturulmuştur.

Kariyer Planlama Merkezi tarafından yürütülecek olan ders İşletme Bölümü bünyesinde BA 100 (3120100) kodu ile açılmıştır. Ders kredisiz olarak haftada bir saat olmak üzere çevrim içi (senkron/asenkron) ve sadece Bahar dönemlerinde verilecektir.

Kariyer Planlama dersi lisans programlarının 1. Sınıf Bahar dönemi ders müfredatlarına eklenmiş ve 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminden başlamak üzere tüm 1. sınıf öğrencilerimize zorunlu ders olarak verilmesi planlanmıştır.

Kariyer Planlama dersini 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında lisans programlarına başlamış olan öğrencilerimiz alacak olup daha önceki yıllarda lisans programına başlayan öğrencilerimiz bu dersten sorumlu olmayacaktır.

BA 100 Kariyer Planlama dersi 2020-2021 Bahar Dönemi Etkileşimli Kayıtları öncesinde dersi alması gereken öğrencilerin üzerine otomatik olarak eklenecektir.

Derse ilişkin detay bilgiye aşağıdaki web adresinden erişebilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize sağlıklı günler ve başarılar dileriz.

Saygı ve sevgilerimizle.

ODTÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi