Temel İngilizce Bölümü Hazırlık sınıfında birinci veya ikinci yılın sonunda akademik nedenlerle başarısız olan ve Üniversite Senatosu tarafından eşdeğerliliği kabul edilen uluslararası geçerliği olan belge (TOEFL IBT, IELTS ve PTE) sunma hakkı bulunan öğrencilerin 2020-2021 Güz dönemi Ders Ekleme- Bırakma ve Danışman onayı haftasının (19-23 Ekim 2020) son günü 17:00'a kadar aşağıdaki formu doldurarak dilekçesi ve sunmak istediği belgenin örneğini Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmesi gerekmektedir.

Ancak COVID-19 küresel salgını nedeniyle belge teslim işlemi e-posta üzerinden kabul edilecektir. E-Posta üzerinden ek belge teslimi için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı web sayfası İletişim Formu bölümünden gönderilebilir.

Form için buraya tıklayınız.

15/07/2020 - 10:54