Anadolu Üniversitesi tarafından Açıköğretim Sistemi faaliyetleri kapsamında her sene yapılan ve engelli öğrencilerin sorunlarının ele alındığı "3. Engelsiz  Açıköğretim Çalıştayı" 24 Haziran 2019 tarihinde yapılacaktır.

Çalıştay kapsamında dezavantajlı öğrencilerin yükseköğretim süreçlerine dikkat çekmek, toplumumuzun dezavantajlı bireyleriyle ilgili toplumsal farkındalık yaratmak ve Açıköğretim Sistemi'nin hiçbir engel tanımaksızın eğitim almak isteyen öğrencilere yönelik eğitim hizmetlerinin  yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla Yükseköğretim kurumlarında eğitim gören engelli öğrencilerin katılabileceği "Asla Vazgeçme" temalı Uluslararası Engelsiz Sanat Yarışması adı altında fotoğraf ve öykü yarışmaları yapılması planlanmıştır. Yarışmayla ilgili önemli tarihler ve iletişim kanallarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

29/05/2019 - 14:19