Sevgili Öğrencilerimiz,

Üniversitemizde Ders Değerlendirme Anketleri, 2020-2021 Akademik Yılı Güz Döneminde elektronik ortamda uygulanacaktır.

• Üniversitemizde eğitimin kalitesinin yükselmesi için Ders Değerlendirme Anketleri aracılığıyla sizlerden aldığımız geri bildirimler bizler için oldukça önemlidir. Bu nedenle anket uygulamasına katılımınız bizler için değerlidir.
  • Ankete Öğrenci Portalı http://student.metu.edu.tr adresindeki Öğrenci Ders Değerlendirme linkinden erişim sağlanacaktır.
  • Program sizlerin erişimine 04 Ocak 2021 tarihinde saat 10.00’da açılacak ve 15 Ocak 2021 saat 24.00’te erişime kapatılacaktır.
  • Öğrenci Portalı’na Üniversite tarafından sizlere verilen kullanıcı kodları ve şifreleri ile giriş yapabilirsiniz.
  • Program açıldığında almış olduğunuz ve değerlendirme kapsamında olan tüm dersler, dersi veren öğretim üyesi/görevlisi bazında listelenecektir.
  • Kayıtlı olduğunuz ve değerlendirme kapsamında olan derslerin her biri için değerlendirmeler farklı oturumlarda yapılabilecektir.
  • Bir ders ile ilgili anketi tamamladıktan ve “Değerlendir/Evaluate” tuşuna bastıktan sonra tüm kişisel bilgileriniz silinip sadece ankete verdiğiniz cevaplar veri havuzuna aktarılacaktır.
  • Cevaplar veri havuzuna atıldığında kişisel bilgiler silindiği için bir ders ile ilgili sorulara tek bir oturumda cevap vermeniz beklenmektedir. Bu nedenle, bir ders ile ilgili anketi tamamlayıp “Değerlendir/Evaluate” tuşuna bastıktan sonra aynı ders ile ilgili cevaplarda değişiklik yapılması mümkün değildir.
  • Ders değerlendirme anketlerine ilişkin her türlü soru ve sorunlarınızı register@metu.edu.tr adresine iletebilirsiniz.

Saygılarımızla.

28/12/2020 - 17:58