2020-2021 Güz Dönemi için Covid-19 salgını nedeni ile yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından ODTÜ'ye yatay geçiş başvurusu kabul edilen öğrencilerin listesi aşağıdaki gibidir.

Not: Mühendislik Fakültesi kabulleri daha sonra duyurulacaktır.

2020-2021 GÜZ DÖNEMİ COVİD 19 NEDENİYLE YURT DIŞINDAN YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KABULLER
TC KİMLİK NO ADI SOYADI ÜNİVERSİTESİ BAŞVURDUĞU FAKÜLTE  BAŞVURDUĞU BÖLÜM RET/KABUL
1**** M**** Y**** BRANDEİS UNIVERSITY  FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ FELSEFE  KABUL
5**** E**** A**** UNIVERSITY OF SOUTHAMPTON FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ FİZİK KABUL
3**** P**** A**** UNİVERSİTEİT LEİDEN  FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ  KABUL
1**** E**** H**** MAASTRİCHT UNIVERSITY FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ  KABUL
7**** İ**** İ**** UNIVERSITY OF KENT  FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ  KABUL
2**** B**** K**** OREGON STATE UNIVERSITY FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ  KABUL
4**** C**** O**** UNİVERSİTE de STRASBOURG İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER  İKTİSAT  KABUL
3**** N**** E**** UNIVERSITY OF MANCHESTER  İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER  İKTİSAT  KABUL
2**** E**** B**** UNIVERSITA DI BOLOGNA  İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER  İKTİSAT  KABUL
5**** B**** Ö**** KU LEUVEN İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER  İŞLETME KABUL
1**** İ**** Y**** BELARUS STATE UNIVERSITY İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER  ULUSLARARASI İLİŞKİLER KABUL
2**** Ç**** Ç**** UNIVERSITY OF NOTTINGHAM MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK KABUL
1**** E**** G**** PRATT INSTİTUTE UNIVERSITY MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK KABUL
5**** N**** Ö**** WARSAW UNIVERSITY OF TECHNOLOGY MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK KABUL

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun “Veri Sorumlusuna Başvuru” başlıklı 13. Maddesinin 1. Fıkrası ve 10.03.2018 tarihli, 30356 sayılı Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ gereğince haklarınıza ilişkin taleplerinizin Üniversitemiz aşağıda belirtilen yöntemlerle sistem giriş yaptıktan sonra “Veri Sahibi Başvuru Formu” nu doldurularak, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Üniversiteler Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı No:1, 06800 Çankaya/Ankara adresine bizzat elden iletebilir, noter kanalıyla veya KVKK’da belirtilen diğer yöntemler ile gönderebilirsiniz veya odtu@hs01.kep.tr kep adresine kişinin kep adresinden iletilmesi gerekmektedir.

21/09/2020 - 18:02