2547 sayılı Kanun’un 44 (c) maddesi kapsamında azami eğitim öğretim süresi dolan Lisans öğrencileri ile ilgili Orta Doğu Teknik Üniversitesi Senatosu’nun belirlediği Uygulama Usul ve Esasları uyarınca;

Azami Eğitim Öğretim Süresi Sonunda İkinci Ek Sınav Başvurusu yapmak isteyen Lisans öğrencileri;

2022-2023 Bahar dönemi sonunda azami eğitim öğretim süresi dolan lisans öğrencilerimiz 11 - 15 Mart 2024 tarihleri arasında kayıtlı oldukları Bölüm Başkanlıklarına 2. ek sınav hakkını kullanacağı dersi/dersleri içeren FORM 1 ile başvurmaları gerekmektedir. Belirtilen tarih aralığında ek sınav hakkını kullanmak için başvuru yapmamış olan öğrenciler bu tarihler dışında kalan zamanlarda hiçbir şekilde başvuruda bulunamayacaktır.

• FORM 1 (Azami Eğitim Öğretim Süresi Sonu Ek Sınav Başvurusu yapmak isteyen lisans öğrencileri için başvuru formu)
  • Ek Sınav Takvimine buradan ulaşabilirsiniz

AÇIKLAMA:

* Azami Süreler Sonunda Mezuniyet Koşullarını Sağlayamayan Lisans Öğrencileri Hakkında ODTÜ Senatosu’nun 2547 Sayılı Kanun’un 44 (c) Maddesine Göre Belirlediği Uygulama Usul ve Esaslarına buradan ulaşabilirsiniz.

22/01/2024 - 14:43