Sevgili Öğrencilerimiz,

Üniversitemizde Ders Değerlendirme Anketleri, 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Döneminde elektronik ortamda uygulanacaktır.

Üniversitemizde eğitimin kalitesinin yükselmesi için Ders Değerlendirme Anketleri aracılığıyla sizlerden aldığımız geri bildirimler bizler için oldukça önemlidir. Bu nedenle anket uygulamasına katılımınız bizler için değerlidir.

• Ankete Öğrenci Portalı http://student.metu.edu.tr adresindeki Öğrenci Ders Değerlendirme linkinden erişim sağlanacaktır.
  • Program sizlerin erişimine 07 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 10.00’da açılacak ve 18 Haziran 2021 Cuma günü saat 24.00’te erişime kapatılacaktır.
  • Öğrenci Portalı’na Üniversite tarafından sizlere verilen kullanıcı kodları ve şifreleri ile giriş yapabilirsiniz.
  • Program açıldığında almış olduğunuz ve değerlendirme kapsamında olan tüm dersler, dersi veren öğretim üyesi/görevlisi bazında listelenecektir.
  • Kayıtlı olduğunuz ve değerlendirme kapsamında olan derslerin her biri için değerlendirmeler farklı oturumlarda yapılabilecektir.
  • Bir ders ile ilgili anketi tamamladıktan ve “Değerlendir/Evaluate” tuşuna bastıktan sonra tüm kişisel bilgileriniz silinip sadece ankete verdiğiniz cevaplar veri havuzuna aktarılacaktır.
  • Cevaplar veri havuzuna atıldığında kişisel bilgiler silindiği için bir ders ile ilgili sorulara tek bir oturumda cevap vermeniz beklenmektedir. Bu nedenle, bir ders ile ilgili anketi tamamlayıp “Değerlendir/Evaluate” tuşuna bastıktan sonra aynı ders ile ilgili cevaplarda değişiklik yapılması mümkün değildir.
  • Ders değerlendirme anketlerine ilişkin her türlü soru ve sorunlarınızı register@metu.edu.tr adresine iletebilirsiniz.

Saygılarımızla.

01/06/2021 - 12:17