NİSAN

• ODTÜ 3., 4. sınıf ve lisansüstü öğrencileri, 35. madde kapsamındaki öğrenciler (**)

HAZİRAN

• Temel İngilizce Bölümü öğrencisi olup yönetmelik çerçevesinde sınava girme hakkı olanlar (*)

TEMMUZ

• Temel İngilizce Bölümü öğrencisi olup TİB yaz okuluna devam eden ve yönetmelik çerçevesinde sınava girme hakkı olanlar (*)

EYLÜL (1. hafta)

• Lisans programlarına yeni yerleştirilen öğrenciler (*)
  • ODTÜ 3., 4. sınıf ve lisansüstü başvuru ve 35. madde kapsamındaki öğrenciler (**)

EYLÜL (4. hafta)

• Lisans programlarına Ek kontenjan ile yerleşen öğrencilerden geç kayıt olanlar (*)
  • Lisans Programlarına geç yerleştirilen Uluslararası öğrenciler (*)

ARALIK

Sınava girme amacı

(*) Temel İngilizce Bölümünden muafiyet ve zorunlu ENG 101 dersinden kredili muafiyet

(**) Lisansüstü programlara ve/veya araştırma görevliliğine başvuru

Güncelleme Tarihi: 29.11.2018