HAZİRAN

• Temel İngilizce Bölümü öğrencisi olup yönetmelik çerçevesinde sınava girme hakkı olanlar (*)
  • ODTÜ 3., 4. sınıf ve lisansüstü öğrencileri, 35. madde kapsamındaki öğrenciler (***)

TEMMUZ

• Temel İngilizce Bölümü öğrencisi olup TİB yaz okuluna devam eden öğrenciler (*)

EYLÜL (1. hafta)

• Lisans programlarına yeni yerleştirilen öğrenciler (*)
  • Temel İngilizce Bölümü öğrencilerinden ilişiği kesilmiş durumda olup, yönetmelik çerçevesinde sınav hakkı bulunanlar(**)

EYLÜL (4. hafta)

• Lisans programlarına yeni yerleştirilen öğrencilerden geç kayıt olanlar (*)
  • Ek kontenjan ile ODTÜ’ye yerleşenler(*)

ARALIK

Sınava girme amacı

(*) Temel İngilizce Bölümünden muafiyet ve zorunlu ENG 101 dersinden kredili muafiyet

(**) İlişik kesilme nedeninin ortadan kaldırılması, Temel İngilizce Bölümünden muafiyet ve zorunlu ENG 101 dersinden kredili muafiyet

(***) Lisansüstü programlara ve/veya araştırma görevliliğine başvuru

Güncelleme Tarihi: 29.11.2018