ODTÜ Öğrencileri için ÖİDB Hizmet Memnuniyeti Anketi

Sevgili ODTÜ Öğrencileri,

https://survey.metu.edu.tr/64434/lang-tr adresinde yer alan “ODTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Hizmet Memnuniyeti Anketi”ni elektronik ortamda doldurmanızı rica ediyoruz. Anket uygulaması 23-27 Kasım 2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Anketle ilgili sorularınızı iso@metu.edu.tr  e-posta adresine yazabilirsiniz.

Neden Doldurmalıyım?

• ÖİDB’nin daha iyi hizmet veren bir birim haline getirilebilmesi adına ihtiyaç, görüş ve önerilerinize gereksinim duyduğumuz için,
  • Anket sonuçları, mevcut durumun tespitinde ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesinde kullanıldığı için,

Neden Elektronik Ortamda?

• Anket dökümleri çok daha hızlı ve ekonomik olarak yapıldığı için,
  • Kâğıt israfını önleyen çevre dostu bir çözüm olduğu için,
  • Anket formlarının doldurulmasında, iletilmesinde ve okutulmasında hataları önlediği için,

Kimlik Bilgilerim Kaydediliyor mu?

• Hayır. Anket uygulamasında kimliğinizin gizliliği Rektörlüğün güvencesi altındadır.
  • Anket doldurulup “Gönder” tuşuna basıldıktan sonra sadece anket yanıtları veri havuzuna aktarılmaktadır.