Programlara Devam Etmekte Olan Öğrenciler

Önlisans, lisans ve lisansüstü programlara halen devam etmekte olan öğrenciler etkileşimli kayıt işlemlerini yapacaktır.

Öğrencilerin kayda girmeden önce programın müfredatında yer alan derslerden hangilerinin tamamlandığı, hangilerinin alınması gerektiği konusunda ÖİBS’nin 61 numaralı “Student Semester Details” programından “müfredat/curriculum” başlığı altından bilgilerini kontrol etmeleri önerilir.  Bu tabloda “yerleşmeyen dersler” başlığı altında dersler var ise ÖİDB’deki program danışmanına başvurulması gerekir.

Programda üçüncü dönemine kayıt yaptıracak olan lisansüstü öğrencilerin, etkileşimli kayda girmeden önce, tez konusu, tez danışmanı vb. bilgilerinin belirlenip, ÖİBS’ye işlenmesi gerekir.

Lisansüstü programlarda tez aşamasında olup, jüriye girdikten sonra tezde düzeltme yapmak üzere ek süre (uzatma) alan öğrencilerin ek süre aldıkları son tarih, aktif dönemin ders ekleme-bırakma dönemi bitiminden sonra ise, bu öğrencilerin yeni dönem için katkı payı/öğrenim ücreti ödeyerek kayıt yaptırmaları ve danışman onayı almaları gerekir.